• Son Güncelleme : 12.11.2018 19:30
  • Haber Giriş : 12.11.2018 13:54
  • Etkinlik : 10.11.2018

Önceki Dönem Baro Başkanımız Avukat Kazım Kolcuoğlu, Kabri Başında Anıldı

2002 – 2008 yılları arasında üç dönem baromuz başkanlığını yapan Av. Kazım Kolcuoğlu, Çatalca Ferhat Paşa Mezarlığındaki kabri başında anıldı.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, Baro Meclisi önceki başkanlarından Av. Zeki Diren, Başkan Vekili Av. Nizar Özkaya, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi Av. Süleyman Sefa Bilgiç, Kazım Kolcuoğlu’nun eşi Dr. Şengül Kolcuoğlu, oğlu Av. Umut Kolcuoğlu, Kolcuoğlunun kardeşleri ve yakınları anmada hazır bulundular.

Kazım Kolcuoğlu, 30 Ocak 2018 Salı günü yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirmişti. Kolcuoğlu 1 Şubat 2018 Perşembe günü saat 11.00’da İstanbul Barosu önünde düzenlenen törenden sonra Levent Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Çatalca’ya götürülmüş ve Ferhat Paşa Mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verilmişti.