• Son Güncelleme : 18.01.2016 17:45
  • Haber Giriş : 18.01.2016 17:25
  • Etkinlik : 18.01.2016

Yaşanan Kanlı Ve Karanlık Ortama Rağmen Geleceğe Dair Umutlarımızı Kaybetmemeliyiz

İstanbul Barosu Genel Sekreteri Av. Hüseyin Özbek, 16 Ocak 2016 Cumartesi günü Kanal T Televizyonunda yayınlanan HUKUKİ BAKIŞ programında kanlı bir biçimde devam eden terör olayları ve son Sultanahmet meydanında gerçekleşen canlı bomba terörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasının başında Sultanahmet’te yaşanan canlı bomba terörüne değinen Özbek, “Sultanahmet Türkiye’nin kültürel miras açısından vitrinidir. Canlı bombayı Sultanahmet’e gönderen üst irade bu durumu çok iyi biliyor. Türkiye’ye bundan daha büyük bir zarar verilemez. Bundan başka bir mekân seçilse bu kadar etkili olmaz. Hem kullanılan mekân hem de bu patlamanın kurbanları açısından değerlendirdiğimizde,  gerçekten bir üst iradenin devrede olduğu ve onun kurgusu doğrultusunda bu eylemin yapıldığı anlaşılıyor” dedi.

“Yaşanan kanlı ve karanlık ortama rağmen geleceğe dair umutlarımızı kaybetmemeliyiz” diyen Özbek, birey ve ulus olarak zihinsel ve ruhsal bitkinlik duygusuna kapılmamak gerektiğini vurguladı.

KANALT130120162130HO from İSTANBUL BAROSU BAŞKANLIĞI on Vimeo.