İstanbul Barosu LogoİSTANBUL BAROSU
Atatürk“Herhalde dünyada bir hak vardır ve hak kuvvetin üstündedir.”M. Kemal ATATÜRK

Staj Bitim Belgesi İçin Gerekli Evraklar (Başka Barodan Ruhsat Alacaklar İçin)

Staj Bitim Belgesi İçin Gerekli Evraklar (Başka Barodan Ruhsat Alacaklar İçin)
İSTENEN BELGELERAÇIKLAMALAR
1- 799,80.-TL. Damga Vergisi (2026)Herhangi bir Vergi Dairesine 9047 vergi kodu ile yatırılacak.(Makbuz asılları başvuru sırasında teslim edilmek zorundadır)
2- Avukat Yanı Son Raporu

Staj yaptığınız avukat tarafından, staj süresinin sonunda kesin olarak staj bitim tarihinizi de belirten 1. ve 2. üç aylık raporu.

Başvurunuzdan önce verdiyseniz tekrar istenmemektedir.

3- Sgk 4a/4b/4c Dökümleri

1 adet istenmektedir. Ssk-4a, Bağ-Kur-4b ve Emekli Sandığı-4c- kurumlarına ait başvuru yaptığınız tarih itibariyle tescil kaydı tespiti bölümünden alınacak olan, aktif olarak kaydınızın olup olmadığını gösterir belge. Herhangi bir sgk müdürlüğünden veya https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-kayit-belgesi-sorgulama linkinden alınabilir.

Kurumların herhangi birinde geçmişe ait kaydınız varsa hizmet dökümü alınması gerekmektedir.

4- Staj Eğitim Sertifikasının Fotokopisi

1 adet istenmektedir. Staj Eğitim Merkezinden bir adet vesikalık fotoğraf ile alınacak. Biyometrik fotoğraf kabul edilmemektedir.

(Şahkulu Mahallesi Galipdede Caddesi Balkon Çıkmazı Sokak No:6 Galata Beyoğlu / İstanbul)

İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi

(Bilgi için Staj Eğitim Merkezi İrtibat  0 212 393 07 30 )

 

 

 

 

 

 

 

 




 

Kategori:Staj
Staj Bitim Belgesi İçin Gerekli Evraklar (Başka Barodan Ruhsat Alacaklar İçin) | İstanbul Barosu