Avukat Girişi:  Kullanıcı Adı: Şifre:

Stajyer Avukat Girişi «
Şifremi Unuttum «
Üye Ol «

ANASAYFA | BARO LEVHASI | ETKİNLİK TAKVİMİ | HABERLER | BARONET | BİLGİ HAVUZU | İLETİŞİM | ENGLISH
 Tarihçe
 Yararlı Bilgiler

Alexa Toolbar

İSTANBUL BAROSU BİLGİ HAVUZU YARARLANMA KOŞULLARI

1- Bilgi havuzumuza bırakılan ilanların sorumluluğu, ilan bırakana aittir. Baromuzun bu konuda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

2- Baromuz bir ilanı yayımlayıp yayımlamamakta, yayımlanmış bir ilanı kaldırmakta yetkilidir. Yayımlanması uygun görülmeyen ilanların neden yayımlanmadığı konusunda gerekçe belirtme zorunluluğu yoktur.

3- Bırakılan ilanlarda yer alan bilgi ve vasıfların doğruluğu konusunda Baromuz herhangi bir araştırma yapmamaktadır. Bu nedenle ilanlarda yer alan bilgilerin doğru çıkmamasından dolayı ortaya çıkacak her tür zarar ve olanaksızlıklar nedeniyle Baromuz sorumluluk kabul etmez. Bilgi havuzunda verilen bilgilerin doğru olup olmadığı konusunda araştırma yapma sorumluluğu doğrudan bilgi havuzumuzdan yararlanan kişi ve kurumlara aittir.

4- Bilgi havuzumuz sayesinde yapılan iş görüşmeleri, anlaşmaları, büro kiralamaları veya diğer durumlar sonucunda ortaya çıkabilecek ve ilan bırakan kişilerden veya kişilerin verdiği yanlış bilgilerden kaynaklanabilecek her tür sorumluluk ve zarardan Baromuz sorumlu tutulamaz.

5- İlan verenlerin, ilan geçerliliği sona erdikten sonra ilanlarını kaldırma ve bunu Baromuza bildirme zorunlulukları bulunmaktadır. Bu yükümlülüğün yerine getirilmesi sistemin sağlıklı işlemesi için gerekli olup Havuzdan yararlananlar bu yükümlülüğü yerine getirmek zorundadırlar.

7- Baromuz dilediği durumlarda Bilgi havuzu sistemini sonlandırabilir, değiştirebilir veya yeni bir içerik ve formatla yeniden yayımlayabilir.

8- İstanbul Barosu, Bilgi Havuzunda yayımlanan bilgilerin saklanmasından sorumlu olmadığı gibi, kötü niyetli kişi ve yazılımların eline geçmesinden de sorumlu tutulamaz. Burada yayımlanan bilgilerin güvenliğini Baromuz sağlama yükümlülüğünde değildir.

9- Bilgi havuzumuzdan yararlanan herkes yukarıda sayılan tüm koşulları kabul etmiş sayılır.

Sözleşmeyi okudum.
İstanbul Barosu Orhan Adli Apaydın Sokak Baro Han K:2 34430 Beyoğlu/İSTANBUL
Tel: +90 (212) 251 63 25  -  Fax: +90 (212) 293 89 60  -  E-Posta: baro@istanbulbarosu.org.tr