UYAP ve Yardımcı Programlar Eğitimi

İstanbul Anadolu Adliyesi E Blokta ve Baro Merkez Binası 6. Katta UYAP VE YARDIMCI PROGRAMLAR eğitimi açılmıştır. Avukatlık mesleğimizi icra ederken UYAP , CELSE , e- DURUSMA, UETS, UHAP, BARONET ve KEP benzeri bilişim uygulamalarının başlangıç düzeyde eğitimleri verilecek olup eğitimlerimiz periyodik olarak tekrarlanacaktır.
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi (BAM), Çağlayan, Bakırköy, Gaziosmanpaşa (GOP) ve Büyükçekmece Adliyeleri için planlamalarımız da devam etmektedir.
İlk Eğitimlerimiz:
- 13 Nisan 2023 Perşembe saat 15.00 Anadolu Adliyesi E Blokta gerçekleştirildi.
- 28 Nisan 2023 Cuma günü saat 15.00 İstanbul Barosu 6.katta yapılacaktır.
Eğitmen : Av. Özge ONARAN
Eğitime katılacak meslektaşlarımız BARONET üzerinden ya da adliyedeki baro merkezlerine başvuru yaparak kayıt yaptırabilirler.
KONTENJAN SINIRLIDIR.
(Eğitim sırasında program indirme ve kurma için yardım isteyen meslektaşlarımıza yardımcı olunacaktır.)
Eğitime katılmak için Baronet’ten kayıt yaptırabilirsiniz.


