İstanbul Barosu LogoİSTANBUL BAROSU
“Herhalde dünyada bir hak vardır ve hak kuvvetin üstündedir.”M. Kemal ATATÜRK

Levent Adliye Binasında Yangın Çıktı

Levent Adliye binasında bu sabah yangın çıktı.

Levent Adliye Binasında Yangın Çıktı

Levent Adliye binasında bu sabah yangın çıktı.

2 Asliye Ticaret Mahkemesinin duruşma salonunda elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın büyük hasar verdi. Yangın itfaiyenin çabasıyla kısa zamanda kontrol altına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Şefik Mutlu ve İstanbul Barosu Başkanı Av. Kazım Kolcuoğlu ve bölge temsilcisi avukatlarla olay yerinde incelemelerde bulundu.

 
Başsavcı Engin, elektrik bulunmadığı için Levent Adliyesinde çalışmalara ara verildiğini,  belirtti.

Levent Adliyesinde meydana gelen yangın nedeniyle 1 Haziran 2005 Çarşamba günü mesai bitimi sonuna kadar duruşmalar ertelendi. Yeni duruşma gününün baronun vereceği tebligat bedeli ile taraflara bildirileceği belirtildi.

Kategori:Haberler