İstanbul Barosu LogoİSTANBUL BAROSU
“Herhalde dünyada bir hak vardır ve hak kuvvetin üstündedir.”M. Kemal ATATÜRK

Hfsa’Dan Dört Yeni Kitap

İstanbul Barosu Yayınları arasında çıkan HFSA (Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Arkivi), Nisan ayında dört kitap halinde yayınlandı.

Hfsa’Dan Dört Yeni Kitap

İstanbul Barosu Yayınları arasında çıkan HFSA (Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Arkivi), Nisan ayında dört kitap halinde yayınlandı.

HFSA dizisinin 11,12,13 ve 14. sayısı olarak yayınlanan kitaplarda, İstanbul Barosunca 7 – 11 Eylül 2004 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen “Hukuka Felsefi ve Sosyolojik Bakışlar-II” sempozyumunun bildirileri yer alıyor.

HFSA yönetmeni Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayrettin Ökçesiz, kitapların sunuş yazısında, her iki yılda bir ve Adli Yıl Açılış Etkinliği olarak İstanbul Barosunun böyle bir sempozyumu gerçekleştirmesinin “hukuk” için ayrıca bir değer ve derinlik taşıyacağını bildirdi.

Dört kitapta, 5 gün süren ve 70’e yakın bilim adamının hukuk felsefesi ve sosyolojisine ilişkin bildirileri bulunuyor.

Kitapları İstanbul Barosundan edinmek mümkün.

Kategori:Haberler