İstanbul Barosu LogoİSTANBUL BAROSU
“Herhalde dünyada bir hak vardır ve hak kuvvetin üstündedir.”M. Kemal ATATÜRK

Çocuklar İçin İnsan Hakları Ve Çocuk Hakları Eğitimi Düzenlendi

Çocuk Hakları Merkezi’nce İnsan Hakları Haftası

Çocuklar İçin İnsan Hakları Ve Çocuk Hakları Eğitimi Düzenlendi

Çocuk Hakları Merkezi’nce İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında, çocuklar için insan hakları ve çocuk hakları eğitimi düzenlendi.

Eğitim çalışması, 12 Aralık 2014 Cuma günü Bakırköy’de bulunan İstanbul Barosu Binası’nda, Cevatpaşa İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile geçekleşti. Çocuk Hakları Merkezi üyeleri Av. Can Yavuz ve Av. Selmin Cansu Demir tarafından verilen eğitimde, merkez üyesi Stajyer Av. Gülçe Velioğlu da hazır bulundu.

Çocuklara, hakları, anlayabilecekleri dilde ve örneklerle anlatılarak, istismardan nasıl korunabilecekleri hakkında bilgi verildi. Soru - cevap kısmında ise, çocukların özellikle hukuk ve avukatlık mesleğine ilişkin sorular sordukları görüldü.

Galeri

Kategori:Haberler
Çocuklar İçin İnsan Hakları Ve Çocuk Hakları Eğitimi Düzenlendi | İstanbul Barosu