İstanbul Barosu LogoİSTANBUL BAROSU
“Herhalde dünyada bir hak vardır ve hak kuvvetin üstündedir.”M. Kemal ATATÜRK

Baro Bülteninin Yeni Sayısı Çıktı

BARO BÜLTENİNİN YENİ SAYISI ÇIKTI İstanbul Barosunun aylık haber bülteninin Temmuz - Ağustos sayısı yoğun bir içerikle çıktı. Kapak, yeni adli yılın açılışı nedeniyle yargının sorunlarına ayrıldı. Başkan Av. Muammer Aydın, bültene yazdığı ‘Yargı Bağımsızlığı ve Referandum’ konulu başyazıda 12 Eylül’de yapılacak referandum konusunu irdeliyor. Av. Cafer Kaya ‘Anayasa Değişiklikleri ve Halkoylaması’ başlıklı yazısında Anayasa Mahkemesinin yeni yapısını mercek altına alıyor. Bültende ayrıca, güncel haberlerin yanı sıra makaleler, İstanbul Barosu Merkez ve Komisyonlarının düzenledikleri etkinlikler, Başkanlığın basın açıklamaları, çeşitli kurum ve kuruluşlarla yapılan yazışmalar, kültür, sanat ve spor etkinlikleri, yayın bilgileri, avukatlar için yararlı bilgiler, ruhsat törenleri ve baronun basındaki yankıları yer alıyor.

Baro Bülteninin Yeni Sayısı Çıktı

İstanbul Barosunun aylık haber bülteninin Temmuz - Ağustos sayısı yoğun bir içerikle çıktı. Kapak, yeni adli yılın açılışı nedeniyle yargının sorunlarına ayrıldı.

Başkan Av. Muammer Aydın, bültene yazdığı ‘Yargı Bağımsızlığı ve Referandum’ konulu başyazıda 12 Eylül’de yapılacak referandum konusunu irdeliyor. Av. Cafer KayaAnayasa Değişiklikleri ve Halkoylaması’ başlıklı yazısında Anayasa Mahkemesinin yeni yapısını mercek altına alıyor.

Bültende ayrıca, güncel haberlerin yanı sıra makaleler, İstanbul Barosu Merkez ve Komisyonlarının düzenledikleri etkinlikler, Başkanlığın basın açıklamaları, çeşitli kurum ve kuruluşlarla yapılan yazışmalar, kültür, sanat ve spor etkinlikleri, yayın bilgileri, avukatlar için yararlı bilgiler, ruhsat törenleri ve baronun basındaki yankıları yer alıyor. 

Galeri

Kategori:Haberler
Baro Bülteninin Yeni Sayısı Çıktı | İstanbul Barosu