• Son Güncelleme : 10.10.2018 13:43
  • Haber Giriş : 09.10.2018 09:59
  • Etkinlik : 09.10.2018

İş Bankası’ndan İstanbul Barosu üyesi Avukatlara özel, İstanbul Barosu Platinum Kart!

İş Bankası ile İstanbul Barosu arasında gerçekleştirilen işbirliği ile İstanbul Barosu üyesi avukatlara özel tasarlanan bir kredi kartı hayata geçirildi. İstanbul Barosu Platinum Kart, Maximum Platinum Kart ailesinin sahip olduğu tüm özellik ve ayrıcalıkları sunarken sinemadan eğlenceye, alışverişten spora, restorandan seyahate avukatların hayatlarının her anı için farklı ayrıcalıklar sağlıyor.

Üstelik İstanbul Barosu Platinum Kart sahibi olan avukatlar Yüz Yüze Bankacılık müşterisi olarak; İş Bankası Şubelerinde özel Müşteri İlişkileri Yöneticisi aracılığıyla bankacılık işlemlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca sıra beklemeden hizmet alma, kredi, mevduat ve farklı bankacılık ürünlerinde cazip faiz oranları ve fiyatlar, İş Bankası şubelerinde ve telefon şubesinde öncelikli hizmet, Yüz Yüze Bankacılık müşterilerine özel kampanyalar gibi birçok ayrıcalıktan da yararlanmaya başlıyor.

İstanbul Barosu Platinum Kart sahibi olup ayrıcalıklardan yararlanmaya başlamak için başvurunuzu İş Bankası Şubelerinden yapabilir ya da ISTBARO yazıp bir boşluk bırakarak TCKN’nizi 4402’ye SMS ile gönderebilirsiniz.

SMS ile başvurularda gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.