• Son Güncelleme : 16.10.2018 21:10
  • Haber Giriş : 04.10.2018 09:34
  • Etkinlik : 06.10.2018

Avukatlık Vekalet Ücreti ve Kat Mülkiyeti Bilirkişilik Eğitimi

Bilirkişilik temel eğitim izni verilen eğitim kuruluşları arasında yer alan İstanbul Barosu, Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile işbirliği halinde, nitelikli hesaplamalar alanında haziran 2018'de sertifikalı eğitimlere başlamıştı.

25.08.2012 gün ve 28392 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik uyarınca, sertifikalı eğitim vermeye yetkili bulunan İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile imzalanan protokol doğrultusunda, başvuruda bulunduğu nitelikli hesaplama uzmanlık alanında en az beş yıl süreyle mesleki faaliyette bulunan avukatların bilirkişilik yapabileceği nitelikli hesaplamalarla ilgili, “her bir alt uzmanlık alanında 24 saatlik eğitim almış olmak” şartını yerine getirmeleri için bu eğitim programları hazırlanmıştır.

İstanbul Barosu avukatlarına %50 indirimli olarak, KDV dahil 540 TL eğitim bedeli belirlenmiş olup, Üniversitenin Nişantaşı ve Kartal Kampüslerinde eğitimler gerçekleştirilmektedir.

Bilgi, iletişim ve kayıt için:

Tel: 0 216 444 5 438 (1173)

E-posta: igunsem@gedik.edu.tr