• Son Güncelleme : 26.09.2018 10:36
  • Haber Giriş : 28.09.2018 13:29
  • Etkinlik : 28.09.2018

AKUT, Adım Adım Projesi'nde yer alıyor siz de destek verin, bağış için koşucumuz olun!

40. Vodafone İstanbul Maratonu’nda AKUT ile Her Adım Bir Hayat!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 40.Vodafone İstanbul Maratonu’nda Adım Adım Projesi ile AKUT Arama Kurtarma Derneği olarak yer alıyoruz. Gönüllü koşucularımız ve onların bağışçıları ile 11. Kasım.2018 Pazar günü hep beraber koşacağız, yürüyeceğiz ve bir ay boyunca (29.Ekim-25 Kasım tarihleri arası) hedeflenen  bağışlara ulaşabilmek için çalışacağız.

40.Vodafone İstanbul Maratonu’nda tüm AKUT gönüllüleri  ve İstanbul Barosu ile koşmaktan, yürümekten mutluluk duyacağız.

Hep beraber koşalım, hep beraber AKUT’a destek olalım. Her adımınız bir hayat olsun.

Maratona katılmak ve bağışçı olmak için;

30 Eylül 2018 tarihine kadar https://www.maraton.istanbul/ Halk Koşuna kayıt yaptırabilirsiniz. Halk Koşusu ücretsizdir.

Kayıt tarihlerini kaçıranlar için 8-10 Kasım 2018 tarihlerinde Yenikapı Maraton ve Spor Fuarı’ndan koşuya kayıt yaptırabilirsiniz. Fuar alanından kimlik göstererek çip, göğüs numarası ve koşu tshirtlerinizi alabilirsiniz. Kayıt yaptırdıktan sonra AKUT tshirtü ile koşmak isterseniz, 15 Ekim ve 5 Kasım’da gerçekleşecek Balık Ekmek Partimizde dernek merkezimizden tshirlerinizle beraber, şapka, çanta ve buff alabilirsiniz.

15 Ekim’den sonra  http://adimadim.org/ sayfasında kişisel bilgilerinizi girerek proje olarak AKUT Arama Kurtarma Derneği’ni seçip, bağış olarak bir hedef belirlemelisiniz. Hedef bağış sizin bağışçılarınız tarafından geleceğini düşündüğünüz miktar, kampanya sırasında isterseniz arttırıp azaltabilirsiniz.

Bağış kampanyası 29.Ekim 2018 tarihinden 25 Kasım 2018 tarihine kadar bir aylık sürede gerçekleşecek. http://adimadim.org/ sayfasından hedefinizin neresinde olduğunuzu ve size yapılan bağışları görebilirsiniz.

40.Vodafone İstanbul Maratonu’na kayıt yaptırdığınızda adınızı, soyadınızı, telefon ve mail adresinizi Merve İşkol (0532 400 68 55)  gönderirseniz, size mail ve whatsup gruplarımızla akış ile ilgili bilgi verebiliriz.