• Son Güncelleme : 20.07.2018 08:39
  • Etkinlik : 17.07.2018

Avukatın 35/A Kapsamında Uzlaşma Sağlama Hakkı

Avukatın 35/A Kapsamında Uzlaşma Sağlama Hakkı Paneli yapıldı

İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezince düzenlenen  “Alternatif Uyuşmazlık Çözümü Olarak Avukatın 35/A Kapsamında Uzlaşma Sağlama Hakkı” konulu panel, 17 Temmuz 2018 Çarşamba  günü saat 14.00’da Baromuz Merkez Bina Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Panelde konuşan İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi  Yürütme Kurulu Üyeleri Av. Sinan Naipoğlu ve Av.  Zafer İşeri  katılımcılara 35/A kapsamında uzlaşmanın  diğer çözüm yöntemlerinden üstün yönleri, 35/ A kapsamında uzlaşmaya konu olan ihtilaflar, uzlaşma sağlama sürecinin başlangıç ve temrin dönemi, müzakere teknikleri, 35/ A kapsamında uzlaşmanın hukuki mahiyeti ve neticeleri konularında  ayrıntılı bilgiler verdiler. Konuşmacılar panelin sonunda da stajyer avukatların konuyla ilgili sorularını yanıtladılar.