• Son Güncelleme : 04.07.2018 14:20
  • Haber Giriş : 10.07.2018 13:53
  • Etkinlik : 01.07.2018

Spor Hukuku Sertifika Programı

İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu ile Spor Hukuku Enstitüsü tarafından düzenlenen Spor Hukuku Sertifika programı, 30 Haziran - 1 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul Barosu Merkez Bina Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Ali Kemal Atçeken, Spor Hukuku Enstitüsü Başkan Yardımcısı Av. Alpay Köse, Spor Hukuku Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi Av. Aytekin Gürbüz, Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Av. Can Yalçınkaya, TFF Tahkim Kurulu Eski Başkanı Av. Engin Tuzcuoğlu, Spor Hukuku Enstitüsü Üyesi Av. Gürkan Özocak, Cumhuriyet Savcısı Taner Tabel ve Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Başkanı Av. Tarkan Erdal, katılımcılara Spor Hukuku hakkında verdikleri teorik bilgilerin yanı sıra, yaptıkları pratik çalışmalarla uygulamaya yönelik tecrübelerini de aktardılar.

Sertifika Programı bitiminde düzenlenen törenle İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Ali Kemal Atçeken, Spor Hukuku Enstitüsü Başkan Yardımcısı Av. Alpay Köse, Spor Hukuku Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi Av. Aytekin Gürbüz, TFF Tahkim Kurulu Eski Başkanı Av. Engin Tuzcuoğlu ve İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Y. Genel Sekreteri ve Spor Hukuku Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi Av. Tutku Dinçer tarafından sertifikaları takdim edildi.