• Son Güncelleme : 26.06.2018 17:35
  • Haber Giriş : 03.07.2018 09:27
  • Etkinlik : 30.06.2018

Satranç Engel Tanımaz

İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Satranç Grubunca 30 Haziran 2018 tarihinde İstanbul Barosu Merkez Binası’nda “Satranç Engel Tanımaz” sloganı ile engelli bireylerin engellerini spor ile aşabildikleri hususunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen satranç dostluk maçı, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Y. Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer koordinasyonunda gerçekleştirildi.

İstanbul Barosu Engelli Hakları Merkezi Başkanı Av. Mahmut Günday liderliğindeki Engelli Hukukçular takımında Av. Selim Altınok, Av. Kerim Altınok, Av. Çağrı Yıldırım ve Av. Basri Baloğlu yer aldı.

Av. Işıl Diril liderliğindeki Satranççı Hukukçular takımı ise Av. Can Taşçıoğlu, Stj. Av. Muhammet Kaya, Av. Canberk Tanman ve Av. Recep Bozkurt’tan oluştu.

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hasan Kılıç ve Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arda Kılıç’ın açılışını gerçekleştirdiği dostluk maçında, 5 görme engelli meslektaşımızdan oluşan Engelsiz Hukukçular ile Baro’muz üyesi meslektaşlarımızdan oluşan Satranççı Hukukçular takımları arasındaki mücadelenin 2 turu da 2,5-2,5 beraberlikle sonuçlandı.

1. Tur Sonuçları

Engelsiz Hukukçular 2,5-2,5 Satranççı Hukukçular