• Son Güncelleme : 04.07.2018 09:50
  • Haber Giriş : 03.07.2018 09:27
  • Etkinlik : 27.06.2018

İstanbul Barosu Tiyatro Topluluğu Barolar Arası Tiyatro Festivaline Katıldı

İzmir Barosu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Dördüncü Barolar arası Tiyatro Festivali 22-27 Haziran 2018 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirildi. Festivale, 5 barodan 7 tiyatro topluluğu katıldı.

Festival, İzmir Barosu Kültür Sanat Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nilay Ertem Durlu ve İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin’in kısa açılış konuşmasıyla başladı.

İlk gün festivalde, Ankara Barosu Oyun Atölyesi’nin ‘Gulyabani’ ve Ankara Barosu Tiyatro Topluluğu'nun ‘Lüküs Hayat’ adlı oyunu sahnelendi.

27 Haziran'a kadar süren festivalde, Antalya Barosu Tiyatro Topluluğu ‘İntihar Dükkânı’ Antalya Barosu Yırtık Cübbe Tiyatro Topluluğu ‘Aziz Tartuffe’, Bursa Barosu Tiyatro Advocato ‘Babalar ve Oğullar’, İstanbul Barosu Tiyatro Topluluğu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Av. Abdullah Gün ve Av. Mehmet Şah Çelik’ in yönettiği ‘Otogargara’ ve İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu ‘Rosenbergler’ adlı oyunları Kültür Park İzmir Sanat Sahnesinde sergilendi ve tiyatro severler tarafından ücretsiz olarak izlendi.

İzmir Barosunca, festivale katılan tiyatro topluluklarının oyunculara katılım sertifikası verildi. Grup Yöneticilerine ise birer plaket sunuldu.