• Son Güncelleme : 23.02.2018 10:05
  • Haber Giriş : 23.02.2018 10:07
  • Etkinlik : 19.02.2018

Yeni Staj Eğitim Merkezi Hizmete Açıldı

İstanbul Barosu yeni Staj Eğitim Merkezi törenle hizmete açıldı.

Törende konuşan İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, İstanbul Barosu olarak diğer barolardan farklı bir şekilde staj eğitimine önem verdiklerini söyledi. Sayıları gün geçtikçe artan stajyerlerin mekân sorunuyla karşı karşıya geldiğini, yeni bir mekâna ihtiyaç duyulduğunu belirten Durakoğlu, bugün hizmete açılan yeni mekânımızla, mekân sorununun çözüldüğünü bildirdi.

Durakoğlu staj eğitiminde kimseyi dışlamadıklarını, İstanbul Barosunda staj yapmak isteyenlerin hepsine kapıyı açık tuttuklarını söyledi.

Bu Merkezde eğitim görecekler için bugünün bir ‘İlk Gün’ olduğunun altını çizen Mehmet Durakoğlu, bir stajyerin kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirmesini istedi.

Merkezin açılışının gerçekleştirilmesinden sonra açılışa katılanlara ikramda bulunuldu. Daha sonra stajyerler eğitim için sınıflara dağıldılar.