• Son Güncelleme : 23.02.2018 10:06
  • Haber Giriş : 23.02.2018 10:06
  • Etkinlik : 16.02.2018

Bursa Barosundan İstanbul Barosuna Ziyaret

Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Av. Atilla Atik başkanlığında bir heyet, 16 Şubat 2018 Cuma günü saat 16.00’da İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Av. Necmi Şimşek, İstanbul Barosu Cumhuriyet Araştırmaları Merkezi Başkanı Av. Filiz Karaman, Başkan Yardımcısı Av. Saliha Karakuzulu, Merkez Sekreteri Av. Ömer Pulatoğlu ve Yürütme Kurulu Üyesi Av. Nursen Karacalıoğlu ile Bursa Barosu Saymanı Av. Metin Öztosun, Bursa Barosu Atatürk Araştırma Komisyonu Başkanı Av. Bengisu Kutlu, Komisiyon Üyeleri Av. Umut Mısır ve Av. Said Atmanoğlu da hazır bulundu.

Ziyarette, Bursa Barosu Atatürk Araştırma Komisyonu ile İstanbul Barosu Cumhuriyet Araştırmaları Merkezi Yürütme Kurulu’nun ortak etkinlikler düzenleme ve birlikte hareket etme kararı aldıkları belirtildi.