• Son Güncelleme : 12.01.2018 15:05
  • Haber Giriş : 08.01.2018 21:15
  • Etkinlik : 08.01.2018

2018 Yılı İçin Baro Aidatı 351,64 TL Olarak Belirlendi

İstanbul Barosu Genel Kurulunun belirlediği yöntem gereğince Baro Aidatı 2018 yılı için 351,64 TL olarak belirlendi.

Meslektaşlarımız bu miktarı Ocak ve Temmuz aylarında 175,82 Lira olarak iki taksit halinde ödeyebilecekler. Temmuz ayında artacak kat sayı gereğince aidat yeniden belirlenecek, meydana gelecek artış, ikinci yarı taksitine yansıtılacak ve meslektaşlarımız ikinci yarı aidat taksitini (175,82 TL + zam) olarak ödeyecekler.

Baro aidat ödemelerinizi :

1- İstanbul Barosu Başkanlığı adına kayıtlı Vakıfbank İstanbul Adalet Sarayı Şubesi TR51 0001 5001 5800 7286 2874 96 nolu hesaba havale yapılabilir. (Vakıfbank şubelerinden yapılan ödemelerde masraf ödemesiz)

2- BARO Merkezimizde World, Bonus, Maksimum, paraf özellikli kredi kartlarınıza taksitli olarak (2,4,6 taksit seçeneği ile) Denizbank afilli bonus kredi kartı ve maksimum özellikli kredi kartlarınıza vade farksız 9  taksit seçeneği ile
Ayrıca Avukatlarımız tüm Visa Master Kredi kartları ile tek çekimle aidatlarını vade farksız ödeyebilir.

3- BARONET üzerinden aidatlarınızı Vakıfbank World ve Yapı Kredi World kredi kartları ile 3-6-9 ay taksitle, Bonus özellikli kredi kartlarınıza TEB BONUS ödeme butonu üzerinden 3-6-9 taksitle, MAXIMUM özellikli kredi kartlarınıza MAXIMUM ödeme butonu üzerinden 3-6-9 taksitle, ) Denizbank afilli bonus kredi kartı ile vade farksız  9 taksit seçeneği ile, ayrıca Avukatlarımız tüm Visa Master Kredi kartları ile tek çekimle aidatlarını vade farksız ödeyebilir.
4- Vakıfbank internet bankacılığı olan üyelerimiz kurum ödemelerinden giriş yaparak İstanbul Barosu Aidat ödeme seçeneği ile aidatlarını ödeyebilir.

5- Baro Merkez Muhasebe Servisi, Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı Muhasebe Biriminde, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı Kartal Muhasebe Biriminde ve Bakırköy Adalet Sarayı’nda  ödeme yapmak mümkün. (Nakit veya kredi kartı ile)

BARO MERKEZ: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile Baro Merkezinde 3. katta yer alan Muhasebe Biriminde yapılabilir.

ÇAĞLAYAN İSTANBUL ADALET SARAYI: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile 1.bodrum katta yer alan Baro Merkezinde Muhasebe Biriminde yapılabilir (-1. Kat/C1 Blok).

İSTANBUL ANADOLU ADALET SARAYI KARTAL: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile zemin katta yer alan Baro Merkezinde Muhasebe Biriminde yapılabilir (E Blok Zemin kat)

BAKIRKÖY ADALET SARAYI: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile 1. Kat 155 no'lu Odada yapılabilir.