• Son Güncelleme : 25.10.2017 10:05
  • Haber Giriş : 30.10.2017 18:32
  • Etkinlik : 30.10.2017

Türkiye Barolar Birliği 11. Avukat Spor Oyunları Satranç Takımımız Avaraj ile İkinci Oldu

Türkiye Barolar Birliği tarafından Antalya Barosu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 11. Avukat Spor Oyunları’nda ilk kez satranç branşı da yer aldı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Baro’ların katılımıyla oynanan satranç turnuvası, İstanbul Barosu üyesi Av. Tutku Dinçer tarafından koordine edildi.

Av. Tutku Dinçer ve Av. Işıl Diril’den oluşan İstanbul Barosu Satranç Takımı turnuva sonucunda eş puanla 1.’liği paylaştı ve averaj ile 2. oldu. Ayrıca Av. Tutku Dinçer bireysel sıralamada 2.’liği elde ederken, Av. Işıl Diril ise 4. oldu.

İstanbul Barosu Satranç Takımı sporcularına kupa ve plaketleri düzenlenen ödül töreniyle Antalya Barosu Başkanı Av. Polat Balkan tarafından takdim edildi.