• Son Güncelleme : 29.10.2017 07:11
  • Haber Giriş : 17.10.2017 09:54
  • Etkinlik : 13.10.2017

Tunceli Barosu Başkanı Av. Barış Yıldırım Baromuzu Ziyaret Etti

Tunceli Barosu Başkanı Av. Barış Yıldırım ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri 13 Ekim 2017 cuma günü saat 15:00' da baromuzu ziyaret etti.

Yapılan görüşmelerde OHAL uygulamaları ve bu uygulamalar bağlamında savunmanın konumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Diğer yandan Tunceli Barosunun Munzur Vadisiyle ilgili duyarlılıkları aktarılırken, bu konu ile ilgili farkındalığın topluma ve yetkililere yansıtılması konusunda işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Görüşmelerin ardından Başkan Durakoğlu, konuk Başkan Yıldırım' a İstanbul Barosu' nun hatıra plaketini takdim etti.

Ziyaret sırasında Baromuz Genel Sekreteri Av. Cengiz Yaka ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Süreyya Turan da hazır bulundu.