• Son Güncelleme : 25.08.2017 14:52
  • Haber Giriş : 25.08.2017 14:53
  • Etkinlik : 24.08.2017

TBB ile Özel İstinye Üniversitesi, Bahçeşehir ve Aydın Üniversitesi Florya Hastaneleri ve Özel Derindere Hastanesi Arasında Sözleşme İmzalandı

Türkiye Barolar Birliği ile Özel İstinye Üniversitesi, Bahçeşehir Ve Aydın Üniversitesi Florya Hastaneleri ve Özel Derindere Hastanesi arasında “Tedavi Hizmetleri Alım Sözleşmesi” imzalanmıştır.

Anlaşma kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar TBB Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu kapsamında olan sağlık hizmetleri için tamamı Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu (SYDF) tarafından karşılanmak üzere herhangi bir ücret ödemeden özel koşullarda tedavi hizmeti alabileceklerdir.

Ayrıca sisteme kayıt yaptırarak üye olan avukatlarımızın bakmakla yükümlü oldukları avukat olmayan eş ve çocukları da bu hizmetlerden aynı koşullarda yararlanabileceklerdir.