• Son Güncelleme : 08.08.2017 13:49
  • Haber Giriş : 09.08.2017 09:24
  • Etkinlik : 05.07.2017

Baronet Üzerinden Alınan Faaliyet Belgesi 2000’i Aştı

Bilindiği üzere faaliyet belgeleri Baronet üzerinden alınabilmektedir.

Elektronik olarak verilen belgenin, ilgili kurum/kuruluş tarafından doğrulanması amacıyla İstanbul Barosu Elektronik Belge Sistemi üzerinden oluşturulan faaliyet belgesi üzerinde bulunan onay kodu ile https://belgedogrulama.istanbulbarosu.org.tr adresinden veya sitemizin üst bölümünde bulunan "belge doğrulama" seçeneğinden doğrulama yapılabilmektedir.  Doğrulama başarılı olduğunda belge PDF formatında açılmaktadır.

İngilizce olarak da alınabilen elektronik faaliyet belgesi, akıllı cep telefonlarından Karekod okuyan uygulamalar ile elektronik belgenin sağ üst tarafında bulunan kare kod okutularak, daha hızlı ve kolay bir şekilde doğrulanabilmektedir.

02.05.2017 tarihinde başlayan Baronet - Elektronik Faaliyet Belgesi uygulaması üzerinden 05.07.2017 tarihine kadar 1293 adet faaliyet belgesi alınmıştır.