• Son Güncelleme : 17.05.2017 11:51
  • Haber Giriş : 23.05.2017 14:03
  • Etkinlik : 13.05.2017

İstanbul Barosu Banka ve Finans Hukuku Komisyonu tarafından düzenlenen “Gayrimenkul Sertifikalarının Hukuki, Sektörel ve İhraççı Açısından Değerlendirilmesi” konulu panel, 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü İstanbul Adalet Sarayı C-1 Konferans Salonu’nda yapıldı.

İstanbul Barosu Banka ve Finans Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Emre Çotuksöken’in açılış konuşmasını yaptığı Panelde ilk konuşmacı olan Komisyon Başkan Yardımcısı Av. Erkan Tercan gayrimenkul sertifikalarının başta sermaye piyasası olmak üzere yasal boyutunu ele alarak açıklamalarda bulundu.

Makro İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan da konunun sektörel boyutunu ele alarak gayrimenkul sertifikalarının mega projelerde de kullanılmasının düşünülebileceğini aktardı.

Son olarak söz alan TOKİ Konut Kredileri Uzmanı Fatih Kırmızı da gayrimenkul sertifikalarının ihraççıları açısından  uyulması gerekli şartlar ve düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

Panel sonunda konuşmacılara birer Teşekkür Belgesi verildi.