• Son Güncelleme : 13.06.2017 08:51
  • Haber Giriş : 11.05.2017 09:45
  • Etkinlik : 09.05.2017

Faaliyet Belgesi Baronet Üzerinden Alınabilecek

Baromuz tarafından yapılan yeni düzenleme ile Faaliyet Belgenizi Baromuza gelmeden ve kargo gerektirmeden hızlı bir şekilde BARONET üzerinden talep edip anında alabilirsiniz.

Elektronik olarak verilen belgenin ilgili kurum/kuruluş tarafından doğrulanması amacıyla İstanbul Barosu Elektronik Belge Sistemi üzerinden oluşturulan faaliyet belgesi üzerinde bulunan onay kodu ile https://belgedogrulama.istanbulbarosu.org.tr adresinden veya sitemizin üst bölümünde bulunan "belge doğrulama" seçeneğinden doğrulama yapılabilecektir.  Doğrulama başarılı olduğunda belge PDF formatında açılacaktır.

Elektronik belgeye akıllı cep telefonlarında Karekod okuyan uygulamalar ile elektronik belgenin sağ üst tarafında bulunan karekod'u okutarak, daha hızlı ve kolay bir şekilde doğrulayabilirsiniz.