• Son Güncelleme : 30.03.2017 16:07
  • Haber Giriş : 21.03.2017 17:00
  • Etkinlik : 16.03.2017

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ziyareti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı  Ayhan Ayan ve Adalet Komisyonu Üyesi  Serap Durmaz  16 Mart 2017 Perşembe Günü İstanbul Adalet Sarayı’nda bulunan Baro Biriminde İstanbul Barosu Başkanı Av.Mehmet Durakoğlu ‘nu ziyaret etti. Daha sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Yardımcısı Hacı Hasan Bölükbaşı ile de görüşüldü. Ziyarette,  İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av.Necmi Şimşek, İstanbul Barosu Sayman Üyesi Av.Aydeniz Alisbah Tuskan, Yönetim Kurulu Üyeleri  Av.İsmail GömlekliAv.Süreyya Turan, Av.Hasan Kılıç hazır bulundular.