• Son Güncelleme : 28.02.2017 14:37
  • Haber Giriş : 28.02.2017 09:01
  • Etkinlik : 25.02.2017

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanunun Finans Kurumları Açısından Değerlendirilmesi

İstanbul Barosu Banka ve Finans Hukuku Komisyonu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsünce düzenlenen “Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanunun
Finans Kurumları Açısından Değerlendirilmesi” panel 25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 10.00’da İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampusunda yapıldı.

Panelin açılışı konuşmasını İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü Direktörü Doç. Dr. Lale Keser Berber gerçekleştirdi.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanunun ve Finans Kurumları Açısından Avrupa Uygulamaları başlıklı birinci oturumu İstanbul Barosu Banka ve Finans Hukuku Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Esra Tanrıkulu yönetti.

Oturumun konuşmacısı İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü Yarı Zamanlı Öğretim Görevlisi Yasin Beceni konu hakkında bilgi verdi.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun ve yum Çalışmaları başlıklı ikinci oturumu İstanbul Barosu Banka ve Finans Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Emre Çotuksöken yönetti.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü Yarı Zamanlı Öğretim Görevlisi Merve Gözüküçük de konuyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.