• Son Güncelleme : 12.01.2017 19:28
  • Haber Giriş : 06.01.2017 00:48
  • Etkinlik : 06.01.2017

DEDİK YA; YILMAYACAĞIZ, SİNMEYECEĞİZ, KORKMAYACAĞIZ

Bugün, ülkemiz üzerinde emeller besleyen emperyalizmin İzmir Adliyesi önünde giriştiği alçakça terör saldırısı, birliğimizi bir kez daha pekiştirecektir. Başından bu yana inatla vurguladığımız gibi, asla sinmeyeceğiz, asla yılmayacağız ve asla korkmayacağız. Bu teröristler bilmelidirler ki, her terör saldırısında kaybettiklerimizle yeniden doğacak ve inancımızı yeniden tazeleyeceğiz.

Öteden bu yana söylediğimiz gibi; bu ulus, teröre karşı yıllarca test ederek kanıtlanmış birliğini bir kez daha gösterecek ve bu eylem de öncekiler gibi sonuçsuz kalacaktır. Terörün vermeye çalıştığı mesajlar alınmayacak, ekilen nefret tohumları sulanmayacak ve terörün korkusundan beslenen bir teslimiyet sergilenmeyecektir.

Bir olmalıyız, birlik olmalıyız, güçlü olmalıyız. Bu "katil sürüleri" tarafından organize edilen terör, er ya da geç kendisini de patlatacaktır. Bu ülkeyi, terör taşeronlarına da, onların patronu emperyalistlere de teslim etmeyeceğiz.

Yargı dünyasının mensupları olarak ifade etmeliyiz ki, bu eylem için Adliye önünün tercih edilmiş olması,  durduğumuz yerin doğruluğunu gösteren bir olgudur. Biz, bu mücadelenin inançlı savunucuları olmaya devam edeceğiz.

Güvenlik güçlerimizin bu saldırıda da tanık olduğumuz özverili davranışları, onlara olan borcumuzu ödemekte ne denli güçlükler çekeceğimizin de belirtisidir. Yaşamları pahasına korumaya çalıştıkları değerleri sonuna kadar yaşatmayı, bize bıraktıkları vasiyet olarak değerlendireceğiz.

Saldırıda kaybettiğimiz şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz.

Yaralılara şifa diliyoruz.

İSTANBUL BAROSU BAŞKANLIĞI