• Son Güncelleme : 04.01.2017 12:08
  • Haber Giriş : 05.01.2017 20:27
  • Etkinlik : 04.01.2017

TBB, Baro Organlarına Seçilmiş Meslektaşlardan Anayasa Değişiklik Teklifi İçin Görüş Bekliyor

Baro organlarına seçilmiş tüm meslektaşlarımızın Anayasa değişikliği teklifi karşısındaki görüşlerini Türkiye Barolar Birliği WEB sitesi sitemiz üzerinden bildirebilecekler. TBB’nin konuya ilişkin 04 Ocak 2017 tarih ve 2017/3 nolu duyurusu şöyle:

“TBMM’de görüşülmeye başlanmış olan Anayasa değişikliği teklifinin ülkemiz ve mesleğimiz için son derece önemli düzenlemeler içermesi karşısında hazırladığımız çalışmayı web sitemiz üzerinden meslektaşlarımızın değerlendirmelerine sunduk. Web sitemiz üzerinden görüşlerini açıklayabileceklerini de kendilerine gönderdiğimiz SMS mesajlarımız ile bildirdik.

Amacımız; meslektaşlarımızdan gelecek görüşleri değerlendirerek kendi görüşümüzü oluşturmak ve kamuoyuyla paylaşmaktır.

Bu nedenle baronuzun tüm organlarına seçilmiş meslektaşlarımızın da gündemdeki Anayasa değişikliği teklifinin bütünü ya da diledikleri maddeleri hakkında yorumların^ aşağıdaki bağlantıdan ulaşacakları web sitemiz üzerinden 11 Ocak 2017 akşamına kadar göndermelerinin sağlanması konusunda ilgi ve yardımlarınızı saygılarımızla diliyoruz”.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Türkiye Barolar Birliği Başkanı