• Son Güncelleme : 23.12.2016 17:01
  • Haber Giriş : 23.12.2016 17:01
  • Etkinlik : 21.12.2016

Başkan Durakoğlu Kartal Belediyesini Ziyaret Etti

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü Kartal Belediyesini ziyaret ederek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’le görüştü. Ziyarette İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Necmi Şimşek, Genel Sekreter Av. Cengiz Yaka, İstanbul Barosu Yayın Kurulu Eski Başkanı Av. Celal Ülgen de hazır bulundu.

Baro heyetine Kartal Belediyesi yeni hizmet binasını gezdiren ve çalışmaları hakkında bilgi veren Altınok Öz, belediyenin AR-GE çalışmaları yaptığını, projelerinin buradan elde edilen verilerle gerçekleştirildiğini bildirdi. Altınok Öz, yeni hizmet binasında İstanbul Barosuna da bir yer tahsis edildiğini, baronun verdiği hukuk hizmetinin halka daha kolay ulaştırılacağını, Kartal halkının bunu hak ettiğini söyledi.

Tasarım Araştırma Katılım (TAK) ekibini oluşturan Kartal Belediye Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim, Kartal Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Özlem Dinç Uludağ ve Emlak İstimlâk Müdürü Hanzade Erdoğan tarafından Baro heyetine projeler ve uygulamalar hakkında bir brifing verildi.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu da, Kartal halkına verilen verimli hizmetleri öğrenmekten çok mutlu olduklarını belirtti ve kendilerine başarılar diledi. Durakoğlu, ayrıca İstanbul Barosuna yer tahsis edildiği ve baronun hizmetlerine alan açtıkları için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e  teşekkür etti.