• Son Güncelleme : 06.01.2017 22:33
  • Haber Giriş : 17.12.2016 13:21
  • Etkinlik : 17.12.2016

LANET OLSUN:YİNE TERÖR YILMAYACAĞIZ,KORKMAYACAĞIZ, SİNMEYECEĞİZ

Bu sabah Kayseri'de yaşanan terör saldırısına asker-sivil yurttaşlarımızı kurban verdik. Pek çok yurttaşımızın da yaralı olduğu haberini alıyoruz.

Kaybettiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Yaralı yurttaşlarımıza şifa diliyoruz. Bugünden itibaren geçireceğimiz hergün için kaybettiğimiz evlatlarımıza borçlanacağız. Onların varlığını, ülkeleri uğruna kaybetmiş olmalarını saygı ile anacağız.

Öyle anlaşılmaktadır ki, ülkemiz daha bir süre bu türden alçakça saldırıların hedefi olmaya devam edecektir. Türkiye üzerinde emeller besleyen emperyalizmin, maşası konumunda olan terör örgütleri eliyle emellerine ulaşacaklarını sanan gafiller, daha ne kadar kanla beslenirse beslensin, emellerine ulaşamayacaktır. Bu ulus, teröre karşı yıllarca test ederek kanıtlanmış birliğini bir kez daha gösterecek ve bu eylem de öncekiler gibi sonuçsuz kalacaktır. Terörün vermeye çalıştığı mesajlar alınmayacak, ekilen nefret tohumları sulanmayacak ve terörün korkusundan beslenen bir teslimiyet sergilenmeyecektir. Ülkemizin en güvenli ve huzurlu olduğu noktaların stratejik bir planlamayla seçilmiş olması, Orta Anadolu coğrafyasındaki bilincin gelişip, daha bir güçlenmesinden başka sonuç doğurmayacaktır.

Bir olmalıyız, birlik olmalıyız, güçlü olmalıyız. Bu "katil sürüleri" tarafından organize edilen terör, er ya da geç kendisini de patlatacaktır. Bu ülkeyi, terör taşaronlarına da, onların patronu emperyalistlere de teslim etmeyeceğiz. Çünkü ulus olarak oynanan oyunun farkındayız. Her defasında da haykırmaya devam edeceğiz: korkmuyoruz, yılmıyoruz, sinmiyoruz.

İstanbul Barosu Başkanlığı