• Son Güncelleme : 06.05.2016 12:39
  • Haber Giriş : 04.05.2016 15:25
  • Etkinlik : 30.04.2016

Av.Hasan Kılıç Dokunulmazlıkla İlgili Değerlendirmelerde Bulundu

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hasan Kılıç, 30 Nisan 2016 Cumartesi günü Halk Tv’de yayınlanan GÜRKAN HACIR’LA ŞİMDİKİ ZAMAN programında, TBMM’de komisyonda yapılan dokunulmazlıklar ile ilgili teklif hakkında değerlendirmelerde bulundu. Programa, Araştırmacı Ekonomist Ertan Aksoy, Öğretim Üyesi Elfin Tataroğlu da katıldı.

Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılamadığı yönünde bir algı bulunduğunu, oysa Meclis’in isterse dokunulmazlık konusunu gündeme getirebileceğini, konu tartışıldıktan sonra gerekli görülürse dokunulmazlığın kaldırılabileceğini belirten Kılıç, bu kadar tantanaya, kavgaya, gürültüye gerek bulunmadığını söyledi.

Bu kadar basit bir olayı zorlaştırmayı bir planı uygulama aşaması olarak gördüğünü kaydeden Hasan Kılıç, “Bu durumu iktidarın geçmişte uyguladığı yöntemlere bakıldığında açıkça ortaya konulmayan niyetleri için bir algı operasyonu olarak görüyorum. Bunlar ülkeyi çok kötü yönlere götürür, dikkatli olmak lazım” dedi.