• Son Güncelleme : 23.11.2015 18:46
  • Haber Giriş : 11.11.2015 15:37
  • Etkinlik : 14.10.2015

Türkiye Cumhuriyetine Karşı Bir İsyan Var

İstanbul Barosu Genel Sekreteri Av. Hüseyin Özbek, 14 Ekim 2015 Çarşamba günü Kanal T Televizyonunda yayınlanan HUKUKİ BAKIŞ programında, 7 Haziran sonrası yaşanan terör olaylarını değerlendirdi.

Ayrılıkçı, Kürtçü terör örgütü PKK’yı Kürt Teali Cemiyetinin mirasçısı olarak niteleyen ve bu grubun emperyalizmin tetikçisi olduğun belirten Özbek, Türkiye Cumhuriyeti aleyhine düzenlenen bu projenin senaryo yazıcıları ve mimarlarının Atlantik ötesi ve Avrupa’da bulunduğunu söyledi.

Hüseyin Özbek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti eğer aklını ve onurunu yitirmemişse, ‘Fıratsız, Diclesiz, GAP’sız bir Türkiye projesini reddediyorum, buna karşı polisimle, askerimle, yargımla kısacası milletimle sonuna kadar kararlıca direnirim, bana asla devlet olarak, millet olarak diz çöktüremezsiniz, bu dayatmaların hepsini elimin tersiyle itiyorum’ diyecek bir devlet arıyoruz” dedi.

KANALT141020152100HO from İSTANBUL BAROSU BAŞKANLIĞI on Vimeo.