• Son Güncelleme : 16.10.2015 17:34
  • Haber Giriş : 14.10.2015 17:49
  • Etkinlik : 07.10.2015

Herkes Titanik’Ten Ders Alsın

İstanbul Barosu Başkanı Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal, 7 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 21.30’da Kanal T Televizyonunda yayınlanan HUKUKİ BAKIŞ programında İstanbul Barosu Yönetiminin çalışmaları ve ülke sorunları konusunda değerlendirmeler yaptı.

Konuşmasında Baro yönetiminin yaptığı çalışmalar hakkında özet bilgiler sunan Kocasakal, hiçbir zaman günlük siyaset yapmadıklarını, tam tersi hukukun siyasetini yaptıklarını, bu nedenle doğru bildikleri yolda yürüdüklerini, çeşitli mücadeleler verdiklerini ve bu bağlamda yargılandıklarını anlattı.

Türkiye’nin giderek yoğunlaşan sorunlarına da dikkat çeken Ümit Kocasakal şöyle konuştu: “Türkiye yön duygusunu yitirmiş bir gemi durumunda. Bu gemi sağ salim bir limana gidemezse, hiç kimse kurtulamaz.  Etnisitesi, mezhebi, dünya görüşü ve mevkii ne olursa olsun herkes bu geminin içinde. Her zaman söylüyorum: Herkes Titanik’ten ders alsın”.

KANALT071020152100B from İSTANBUL BAROSU BAŞKANLIĞI on Vimeo.