ÜYE
Av.Saadet Jale Gür (11948)
s.jalegur@hotmail.com

1954 İstanbul doğumlu, evli ve iki çocuk annesidir. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. 1972'de İstanbul Kız Lisesi'nden, daha sonra da  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden  mezun olmuştur. Geçmişte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nde bir müddet çalışmalarda bulunmuştur. Siyasi Bir Partide İlçe Yönetim Kurulunda üç yıl görev yapmıştır.  2010-2012, 2012-2014 ve 2014-2016 dönemlerinde İstanbul Barosu Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yaptı.Halen Kartal'da 30 yıldır serbest olarak avukatlık yapmaktadır.

Av.Lütfiye Genco (12458)
lutfiye_genco@hotmail.com

Antakya’da doğumlu olup; İlk, orta ve lise öğrenimini Antakya’da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1979 yılında bitirmiştir.1980 yılında hakimlik stajına yapmış kura çekilmeden istifa etmiştir. 1982 yılları arasında serbest avukat olarak çalışmış, 1982 yılında İstanbul Belediyesi’nde avukat olarak göreve başlamış, 1984-1989 yılında Eminönü Belediye Başkanlığında Avukat ve Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yapmış olup, 1989-2000 yılları arasında Bakırköy Belediye Başkanlığında Avukat ve Hukuk İşleri Müdürü olarak çalışmıştır. Bakırköy Belediye Başkanlığı’ndan 2000 yılında emekli olmuştur. 2000 yılından beri Bakırköy’de serbest avukatlık yapmaktadır. 2004-2006 dönemi,2006-2008 dönemi 2008-2010 dönemi olmak üzere, 3 dönem İstanbul Barosu, Denetleme Kurulu Üyeliği görevinde bulunmuştur. 2010 yılında İstanbul Barosu İdare Hukuku Komisyonunda Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür . 2010-2012 yıllarında İstanbul Barosu Meclis Divan üyeliği, 2012 - 2014 yıllarında İstanbul Barosu Meclis Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Ayrıca, 2012-2014 yıllarında İstanbul Barosu T.B.B. Delegesi olarak görev almıştır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarına üye olup, Başkanlık yapmıştır. 2014-2016 döneminde İstanbul Barosu Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Avukat Hatice Aslı Öztürk Akcebe ‘nin annesidir.

ÜYE
Av.Mustafa Atilla Erdoğmuş (15540)
atillamerdogmus@yahoo.com

Diyarbakır doğumludur. İstanbul Hukuk Fakültesi mezunudur. İnsanın ve insanlığın ayrılmaz parçası “ adalet ve hukukun” su, ekmek, aş ve eş kadar gerekli olduğuna inanmaktadır. Çünkü Mesleğimiz, ilk çağlardan beri tereddütsüz olarak kabul edilen bir hak arama- onur mesleğidir ; insanlıkla birlikte sonsuza kadar var olacaktır. Bacon’un dediği gibi, “ aynı zamanda avukat hakkın yapıcısıdır. Hakim hakkı yaratmaz, tatbik eder, hak mefhumunu mücerretlikten çıkarıp hayata tatbik ettiğimizde bu hakkı eline alan, ona şekil veren, hakimin önüne koyan avukattır. Avukat kanunun tercümanındır” İstanbul Barosu Sirkeci Sultanahmet Bölge temsilciliği ve Avukat Hakları Merkezinde görevi yaptı. 2008-2010 yılları arasında yine Disiplin Kurulunda görev aldı. İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezinde “avukatın hukuki, cezai, idari, disiplin bakımından sorumluluğu ile avukatların aranması” konularında derslere girmektedir. 2014-2016 döneminde İstanbul Barosu Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.