DİSİPLİN KURULU BAŞKANI

Av.Burhan ÖĞÜTÇÜ (7297)
burhanog@istanbulbarosu.org.tr

1945 Antakya/Hatay doğumludur. 1962 yılında Bursa Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girmiş ve 1967 yılında mezun olmuştur. 1972 yılından beri serbest avukatlık yapmaktadır. İki dönem üst üste, (TÜRSAB) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nde denetim kurulu başkanlığı yapmıştır. Galatasaray Kulübü Derneği üyesidir. Uluslararası Dış Ticaret Hukuku ve Vergi Hukuku konularında avukatlık ve danışmanlık görevleri üstlenmiştir.İstanbul Barosu'nda Hukuka Aykırılıklar Komisyonu, Avukat Hakları Merkezi ve Vergi ve İdare Hukuku Merkezi yürütme kurullarında çalışmıştır. Ayrıca "(CUMER) Cumhuriyet Hukuku ve Kültürü Merkezi" kurucu başkanıdır. İngilizce bilmektedir. 2010-2012, 2012-2014 ve 2014-2016 dönemlerinde İstanbul Barosu Denetleme Kurulu üyesi olarak görev yaptı.Evli ve bir çocuk sahibidir.

Av.Alp SELEK (4448)

Ankara doğumludur. İstanbul Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. İstanbul Tabip Odası, İstanbul Eczacılar Odası, Türkiye Maden İş ve DiSK 'in avukatlığını yaptı. İstanbul Barosu ve Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurullarında görev aldı. 1958 yılında avukat olmuştur ve halen serbest avukatlık yapmaya devam etmektedir.

Av.Oktay KÖK (10199)
av.oktaykok@hotmail.com

1950 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1975 yılında mezun oldu. İstanbul Barosu'nda çeşitli komisyonlarda görev aldı. Halen Beyoğlu'nda serbest avukatlık yapmaktadır.

ÜYE

Av.Mukadder Nafia ÖZKELEŞ (11227)
mozkeles@istanbulbarosu.org.tr

Aslen Kırşehir’li olup, 1952 yılı Eskişehir doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Bakırköy’de tamamlamıştır. 1968-1969 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine girmiştir. 2002-2006-2008-2010-2012 dönemlerinde TBB Delegeliği, 2004 yılında Bakırköy Bölge Temsilci Başkanlığı, 2004 yılından itibaren de uzun süre Bakırköy Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyetinde Baro Temsilciliği ve Baromuzun Tüketici Hakları ve Rekabet Hakları Merkezinde yürütme kurulu üyeliği, Staj Eğitim Merkezinde eğitmenlik, Tüketiciler Derneği, Bakırköy İş Adamları Derneği, Bakırköy Kültür ve Dayanışma Derneği ve Bakırköy Lisesi Mezunları ve mensupları Derneğinin Yönetim ve Disiplin Kurulu ve çeşitli kurullarda görev yapmıştır. 2014-2016 döneminde İstanbul Barosu Denetleme Kurulu üyeliği yaptı. 1981 yılından beri Bakırköy’de Serbest Avukatlık yapmaktadır.

Av.Türkan YILMAZ (16331)
seasunsky1@hotmail.com

Zonguldak 1965 doğumlu olup, ilk-orta-lise eğitimin Zonguldak' ta tamamlamıştır.1982 yılında İstanbul Ün.Hukuk Fakültesine girmiştir.Stajını Bursa Barosu'nda tamamlayıp, 1988 yılından itibaren İstanbul'da serbest Avukatlık yapmaktadır. Önce İlke ÇAG kurucu üyelerinden olup aynı zamanda ÇYDD Hukuk Komisyonunda çalışmış, Kader Kadıköy YK üyeliği, ve bir çok STK üyeliğinin yanısıra 2 dönem TBB İstanbul Delegeliği yapmış olup halen TBESF Yelken Branşı Teknik Kurul üyesi olarak görev yapmaktadır.TSSF üyesi olarak 3.yıldız dalıcıdır. Bekardır. 2014-2016 döneminde İstanbul Barosu Denetleme Kurulu üyeliği yaptı.